Kontakta oss

Det är vi som står bakom Swedish Welcome!

Är du intresserad av att delta i rådgivning, redan har deltagit eller av annan anledning vill ha kontakt med oss, mejla i första hand din regionala kontaktperson för mer information.

För allmänna frågor kring Swedish Welcome, kontakta info@swedishwelcome.se .

Regioner och samarbetspartners som är intresserade av att jobba med Swedish Welcome kontaktar bolagets styrelse:


Styrelsen för Swedish Welcome AB och förening

Henrik Wester, Styrelseordförande

Henrik är turismchef på Region Västmanland, utbildad innovationsvetare och har utvecklat människor med idéer sedan 2001. Han är även styrelseledamot i Naturturismföretagen och har drivit en enskild firma där han levererade föreläsningar, utbildningar, personlig- och organisationsutveckling samt processledning för personal och ledare inom privat och offentlig verksamhet.

Epost: henrik.wester@regionvastmanland.se

Telefon: +46 21 481 82 54

 


Helene Berg, Styrelseledamot

Helene är VD för Smålands Turism AB och i grunden civilekonom. Helene har arbetat på ledande befattningar inom turism sedan 1994 både inom tur-operatörs ledet, med produktutveckling samt internationell marknadsföring. Tjugofyra års utlandsarbete över hela världen avslutades med 10 år som direktör för de europeiska marknaderna på Visit Sweden. Helene satt även i 10 år med i styrelsen för Svenska Handelskammaren i Tyskland.

Epost: helene.berg@smalandsturism.se

Telefon: +46 72 666 88 20


Lena Lejerström, Styrelseledamot

Lena arbetar som strateg på Region Gävleborg och är utbildad inom Turism- och Resandevetenskapliga programmet på Högskolan Dalarna. Lena har tidigare arbetat som bl. a turistchefsassistent och projektledare i USA samt som verksamhetsansvarig för Gästrikland Turism i drygt tio år.

Epost: lena.lejerstrom@regiongavleborg.se

Telefon: +46 26 65 02 24