Kontakta oss

För turismverksamheter som är intresserade av att delta i rådgivning via Swedish Welcome-metoden eller som redan har deltagit i rådgivning, kontakta i första hand kontaktpersonen i respektive region för information.

För allmänna frågor kring Swedish Welcome, kontakta info@swedishwelcome.se .

Regioner och samarbetspartners som är intresserade av att jobba med Swedish Welcome kontaktar bolagets styrelse:


Styrelsen för Swedish Welcome AB

Fredrik Lindén, Styrelseordförande

Fredrik är VD för Turistrådet Västsverige AB, utbildad civilekonom och med gedigen erfarenhet av företagsutveckling, både i rollen som konsult och företagsledare samt egenföretagare och anställd. Fredrik har tio år erfarenhet av management konsulting och 15 år inom Sveriges Exportråd, varav 11 år som vice VD.

Epost: fredrik.linden@vastsverige.com
Telefon: +46–31 81 83 08


Henrik Wester, Styrelseledamot

Henrik är turismchef i Region Västmanland, utbildad innovationsvetare och har utvecklat människor med idéer sedan 2001. Han är även styrelseledamot i Naturturismföretagen och Stiftelsen för kunskapsfrämjande inom turism.

Epost: henrik.wester@regionvastmanland.se
Telefon: +46-21 481 82 54

 


Lena Lejerström, Styrelseledamot

Lena arbetar som strateg på Region Gävleborg och är utbildad inom Turism- och Resandevetenskapliga programmet på Högskolan Dalarna. Lena har tidigare arbetat som bl. a turistchefsassistent och projektledare i USA samt som verksamhetsansvarig för Gästrikland Turism i drygt tio år.

Epost: lena.lejerstrom@regiongavleborg.se
Telefon: +46-26 65 02 24


lena_139x209

Karin Södergren, Styrelseledamot

Karin är regional destinationsutvecklare hos Region Uppsala, utbildad inom Turism- och Resandevetenskapliga programmet på Högskolan Dalarna. Karin har tidigare erfarenhet som kommunal turismchef och drygt 10 år som marknads- och försäljningschef i hotellbranschen.

Epost: karin.sodergren@regionuppsala.se
Telefon: +46-18 617 01 47